Vrijdagochtend MTB clinics business NLP & Persoonlijk Leiderschap

Vraag jij jezelf wel eens af: “Doe ik nog wel wat ik het allerliefste doe? Zit ik onbewust vast in een oud patroon? Is het niet weer eens tijd om iets nieuws te leren? Over wie ik ben, waar ik goed in ben en hoe ik dat communiceer?

Elke laatste vrijdagochtend van de maand

Elke laatste vrijdagochtend van de maand is er een persoonlijk leiderschap clinic. Hierbij de praktische gegevens:

Vraag jij jezelf wel eens af:

“Maak ik in mijn leven wel de juiste keuzes? Zit de liefde voor mijn gezin thuis, niet mijn eigen ambities en ontwikkeling daarbuiten in de weg?

Aan de buitenkant heb je alles best goed voor elkaar, maar van binnen knaagt het. Steeds vaker en langer. In je hoofd zoek je  naar sleutels voor balans, energie en beweging, maar hoe dan?

De tijd  –  tikt  –  ondertussen –  rustig  –  door.  Coaching is een serieuze optie voor je. Maar wie en welke methode past er bij jou? En hoe weet je zeker dat het effect blijvend is?

vrijdagclinics

STUREN MET GEVOEL

Een ochtend ‘sturen met gevoel’ met maximaal 6 ondernemende, leergierige leiders.

Natuurlijk kan ik je in ‘n paar minuten met sprekende voorbeelden uitleggen hoe ik de context creëer waarin mijn klanten doelen kiezen. Die zij daadwerkelijk realiseren in iedere sessie.

Met aan het eind een brug naar het dagelijks leven van die klant: dát is de omgeving waar de beweging of verandering plaats zal vinden. Maar in plaats van het je uit te leggen, laat ik het jou het liefst ’n keer zelf ervaren.

Top! Aan de slag met de vijf stappen!
Vul hieronder je voornaam + achternaam en e-mail adres in en je ontvangt het E-Book: In vijf stappen leven & werken vanuit je unieke talent

In vijf stappen leven & werken vanuit je unieke talent