Dit zijn de vaste coaching producten die hun waarde en effect bewezen hebben.

Je vindt eerst vier 1-op-1 producten van ‘zelf doen’ naar ’top begeleiding’. Daaronder vind je de teamcoaching mogelijkheden. Staat wat je wilt er niet tussen? Neem dan gewoon contact op om samen te verkennen wat wél passend is.

1-op-1 coaching

Hieronder vind je de ‘kortste’ 1-op-1 coaching producten. Achter de foto zit een introtekst. Wanneer je klikt op de button daaronder, ga je naar de catalogus. Daar schaf je direct het product aan, je gaat zelf aan de slag en plant een afspraak in voor de coaching sessie. Wil je meer? Neem dan contact

Individueel demo

Individueel demo

Schaf zelf het boek ‘Ontdek je Sterke Punten 2.0 aan de doe de test. De demo vertaalt je uitslag naar de praktijk en koppelt deze aan persoonlijke (leer-) doelen.

Individueel online

Individueel online

De E-learning verdiept je inzicht in de top 5 uitslag. Vervolgens werk je één of meerdere mindmaps & talenten kwadranten uit. Inclusief microvideo’s, opdrachten en extra materiaal.

Individueel totaal

Individueel totaal

Alles wat in het ‘online’ pakket zit plus een coaching gesprek van 1 uur. Online en indien mogelijk, fysiek buiten.

Individueel VIP dag

Individueel VIP dag

Ben je 101% gemotiveerd je unieke potentieel te ontsluiten en wil je in één unieke dag grote stappen zetten? Kies dan de all inclusive MTB VIP dag!

Teamcoaching

Hieronder vind je een korte beschrijving van de teamcoaching mogelijkheden. Achter de foto zit een korte introtekst. Wanneer je klikt op de button daaronder, dan ontvang je de PDF of ga je naar de catalogus. In de catalogus schaf je het product aan, je gaat zelf aan de slag en plant eventueel een afspraak in voor de clinic.

Zelf lezen & testen

De onderstroom in mijn team meet ik zelf met de lencioni test

THE NUMBERS GAME

Je leert elkaar beter kennen in 1 uur spelen dan in 1 jaar vergaderen.

Plato

Teamcoaching Clinic

MTB clinic: Verken elkaars talenten met de mountainbike als metafoor! Een ontspannen, effectieve ochtend of middag met unieke oefeningen.

€ 575 per team van maximaal 10 personen en exclusief mtb huur & consumpties.

QuickScan Teamontwikkeling

Ik ben benieuwd hoe de QuickScan Teamontwikkeling eruit ziet.

  1. De onderstroom bespreekbaar óp tafel
  2. Duidelijke en concrete korte termijn teamdoelen
  3. Inzicht in de individuele en team talenten en valkuilen
Doe de Lencioni test
Vul hieronder je voornaam + achternaam en e-mail adres in en je ontvangt een linkje naar de PDF ‘Vragenlijst vijf teampijlers Patrick Lencioni’.
Quikscan Teamontwikkeling
Vul hieronder je voornaam + achternaam en e-mail adres in en je ontvangt een linkje naar de PDF ‘Format Quikscan Teamontwikkeling’.
Top! Aan de slag met de vijf stappen!
Vul hieronder je voornaam + achternaam en e-mail adres in en je ontvangt het E-Book: In vijf stappen leven & werken vanuit je unieke talent

In vijf stappen leven & werken vanuit je unieke talent