Dit zijn de vaste coaching producten die hun waarde en effect bewezen hebben.

Bovenaan kies je uit vier 1-op-1 producten van ‘zelf doen’ naar ’top begeleiding’. Daaronder vind je de teamcoaching mogelijkheden. Staat wat je wilt er niet tussen? Neem dan gewoon contact op om samen te verkennen wat wél passend is.

1-op-1 coaching

Hieronder vind je een korte beschrijving van de 1-op-1 coaching producten. Achter de foto zit een korte introtekst. Wanneer je klikt op de button daaronder, ga je naar de catalogus. Daar schaf je het product aan, je gaat zelf aan de slag en plant een afspraak in voor de coaching sessie.

Individueel demo

Individueel demo

Schaf zelf het boek ‘Ontdek je Sterke Punten 2.0 aan de doe de test. De demo vertaalt je uitslag naar de praktijk en koppelt deze aan persoonlijke (leer-) doelen.

Individueel online

Individueel online

De E-learning verdiept je inzicht in de top 5 uitslag. Vervolgens werk je één of meerdere mindmaps & talenten kwadranten uit. Inclusief microvideo’s, opdrachten en extra materiaal.

Individueel totaal

Individueel totaal

Alles wat in het ‘online’ pakket zit plus een coaching gesprek van 1 uur. Online en indien mogelijk, fysiek buiten.

Teamcoaching

Hieronder vind je een korte beschrijving van de teamcoaching mogelijkheden. Achter de foto zit een korte introtekst. Wanneer je klikt op de button daaronder, dan ontvang je de PDF of ga je naar de catalogus. In de catalogus schaf je het product aan, je gaat zelf aan de slag en plant eventueel een afspraak in voor de clinic.

Doe de Lencioni test
Vul hieronder je voornaam + achternaam en e-mail adres in en je ontvangt een linkje naar de PDF ‘Vragenlijst vijf teampijlers Patrick Lencioni’.
Quikscan Teamontwikkeling
Vul hieronder je voornaam + achternaam en e-mail adres in en je ontvangt een linkje naar de PDF ‘Format Quikscan Teamontwikkeling’.
Top! Aan de slag met de vijf stappen!
Vul hieronder je voornaam + achternaam en e-mail adres in en je ontvangt het E-Book: In vijf stappen leven & werken vanuit je unieke talent

In vijf stappen leven & werken vanuit je unieke talent