NLP Business Practitioner: buiten!?

Wil je Meesterschap ervaren in je Communicatie en échte Persoonlijke Groei? Stap dan in deze unieke NLP Business Practitioner Training met Buitenavontuur.

Voor leidinggevenden, professionals, adviseurs, en coaches, die nieuwsgierig én gedreven zijn om effectiever te communiceren en persoonlijk door te ontwikkelen.

Geert - Trainer

Ben je altijd al nieuwsgierig geweest naar de kracht van effectieve communicatie?

Wil je 100% jezelf zijn en maximale impact hebben in jouw leiderschap, professionele rol, advieswerk of coaching?

Dan is onze unieke NLP Business Practitioner Training precies wat je zoekt!

Herken je dit?

Loop je soms vast in communicatie met collega’s, medewerkers of klanten?

Wil je meer inzicht in je eigen denken, voelen en handelen om beter te communiceren?

Zoek je naar manieren om je emotionele intelligentie te sturen en je gevoel effectief in te zetten?

Verlang je naar groei in je professionele en persoonlijke leven, maar weet je niet precies hoe?

Herkenning

Je bent niet alleen!

Veel leidinggevenden, professionals, adviseurs en coaches ervaren vergelijkbare uitdagingen. Maar wij hebben goed nieuws voor jou!

Geert, een ervaren trainer, is expert in het combineren van buitenavontuur en NLP om effectieve communicatie en persoonlijke groei te bevorderen. Met meer dan 10 jaar ervaring in het werken met teams, individuele coaching van ondernemers en topsporters, zal hij jou inspireren en begeleiden op deze unieke reis.

Aanbod

In deze NLP Business Practitioner Training gaan we verder dan traditionele trainingsmethoden. We combineren theorie met praktijk door buiten te spelen met de fiets, opdrachten in de natuur en ‘klassikale’ sessies. In beweging door de bossen leer je sturen op emotionele intelligentie en je gevoel. We kiezen voor de mountainbike, omdat dit focus en veerkracht vraagt en we continue uitdagingen moeten overwinnen, zoals obstakels, heuvels en het weer.

Wat anderen zeggen over I-ken

SJOERD LEMSTRA
SJOERD LEMSTRATeamcoördinator Toezicht & Handhaving DEAL-gemeenten
Lees verder
Werk (en dus ook coaching) hoeft niet alleen maar 'doelgericht effectief' te zijn. Je mag ook gewoon plezier hebben!
MARC OOMS
MARC OOMSTeamleider Natuur & Milieu Provincie Overijssel
Lees verder
Ik kende Geert van een Management Development traject. Hij is op een prettige manier hinderlijk
MEREL BUS
MEREL BUSEvenementencoördinator Sport050 (voormalig) eigenaar Sportief '90
Lees verder
Het is soms best eng hoe snel en gericht Geert dwars door je heen kijkt en luistert.

Introductieworkshop

Wil je eerst kort ervaren wat Business NLP is?
Er aan proeven wat het specifiek voor jou kan brengen?

Dat kan tijdens de NLP introductieworkshops op:
Vrijdag 23 februari, fysiek, 08.45 – 11.45u in Zeegse
Vrijdag 29 maart, fysiek, 08.45 – 11.45u in Zeegse
Vrijdag 19 april, fysiek, 08.45 – 11.45u in Zeegse
Donderdag 23 mei, fysiek, 08.45 – 11.45u in Zeegse

Stuur een e-mail naar geert@i-ken.nl
Een WhatsApp bericht naar 06 250 526 95
Of schrijf je meteen in!

Inhoud NLP Business Practitioner Training

Een bijzondere balans tussen buiten spelen en binnen leren. Tijdens de introductie creëren we de beste situatie voor een goede groepsdynamiek. 

Onze unieke NLP Business Practitioner Training bestaat uit vijf blokken verspreid over negen dagen:

Blok 1 - Doelen en inleven

Het eerste blok bestaat uit 1 dag. 1 dag verspreid over twee dagen. Dat doen we niet omdat we dat interessant vinden, maar omdat dit mogelijkheden biedt. Op donderdagavond val je met je neus in de boter. In één opdracht die de essentie van NLP 100% dekt. Hier leren we elkaar direct beter kennen.

Blok 2 - Emotiemanagement

Blok 2 bestaat uit 2 volledige dagen achter elkaar. Na een introductie tot buiten spelen, gaan we nu echt het bos in en leren we gevoelens bij onszelf maar ook bij anderen te herkennen en misschien zelfs op te roepen. De kracht van verbale en non-verbale taal is een rode draad in dit blok.

Blok 3 - Zelfreflectie en sturen

Het langste blok, van 3 dagen onafgebroken aan jouw NLP vaardigheden werken. Zelfreflectie en sturen, betekent wie je bent, en waar je voor staat in verbinding te uiten. Zodat er door nieuw gedrag beweging ontstaat.

Blok 4 - Zelfmotivatie

In twee dagen leren we hoe beleving van het heden, verleden en de toekomst jouw huidige situatie beïnvloedt. Jij realiseert je toekomstige doelen, door vandaag de ervaringen vanuit het verleden te gebruiken.

Blok 5 - Integratie & certificering

In dit laatste blok voegen we alle ingrediënten van de training bij elkaar: het recept om te komen tot een heerlijke (figuurlijke) maaltijd. Daarna volgt natuurlijk de officiële certificering, deze ontvang je doordat je met goed gevolg een test hebt afgerond.

Jouw investering in geld

€4.975,- exclusief btw

Dit bedrag omvat de gehele training, inclusief consumpties, ontbijt, lunch en diner passend bij het blok en het cursus materiaal. De overnachtingen van blok 3 zijn inclusief, van de andere blokken niet.

Heb je ook zin om in beweging te leren?

Neem contact met mij op via Geert@i-ken.nl of 06 250 526 95 

Jouw Return on Investment

Bij deze NLP Business opleiding ontvang je een certificaat met het INLPTA,  HNLP en ABNLP ‘zegel’.

Inschrijven

Succesverhalen

Bekijk de website voor inspirerende succesverhalen van eerdere deelnemers, die hun communicatievaardigheden naar een hoger niveau hebben getild!

"Geert speelt live met de NLP theorie en draagt het tegelijk over. Ik heb nu zelf die vaardigheid ook in de vingers en dus geen papieren kennis waar ik maar één keer mee oefende."

We zijn zo overtuigd van de waarde van deze training dat we een volledige tevredenheidsgarantie bieden.
Als je na de eerste twee dagen niet tevreden bent, krijg je je geld terug.

Investeer in jezelf

Dit is voor jou als:

Dit is niet voor jou als​:

Jouw investering in tijd

Blok 1 (2024)

Donderdag 21 maart van 17:30 uur tot 21:30 uur
Vrijdag 22 maart van 08:30 uur tot 15:30 uur

Blok 2

Donderdag 25 april van 10:00 uur tot 21:30 uur
Vrijdag 26 april van 08:00 uur tot 16:00 uur

Blok 3

Woensdag 5 juni van 15:30 uur tot 22:00 uur
Donderdag 6 juni de hele dag
Vrijdag 7 juni van 08:00 uur tot 16:00 uur

Blok 4

Donderdag 5 september van 10:00 uur tot 21:30 uur
Vrijdag 6 september vanaf 08:00 tot 16:00 uur

Blok 5

Donderdag 10 oktober van 17:30 uur tot 21:30 uur
Vrijdag 11 oktober vanaf 08:30 uur tot 15:30 uur

vrijdagclinics

Hoe werkt het?

Schrijf je in via het formulier hierboven en bevestig je deelname.

Bereid je voor op een bijzondere combinatie van buiten spelen en binnen leren. Ervaar de kracht van effectieve communicatie en persoonlijke groei tijdens onze NLP Business Practitioner Training.

Word een Meester in Communicatie met onze NLP Business Practitioner Training! Ontdek hoe mooi effectief communiceren kan zijn en vergroot je emotionele intelligentie in een unieke combinatie van buiten spelen en ‘klassikale’ theorie. Schrijf je nu in en investeer in jezelf voor een succesvolle toekomst!

Frequently Asked Questions (FAQ)

Van NLP gaan een aantal definities rond. De volgende deel ik zelf vaak:
– NLP is een model voor het modelleren van excellentie. In plat Nederlands: wat is het verschil dat het verschil maakt tussen goed en groots!?

– Het is een methode voor het realiseren van persoonlijke en professionele doelen, voor persoonlijk leiderschap en communicatieve kracht.

– NLP is een bepaalde manier van kijken, denken, voelen en gedragen die een spoor van modellen en technieken met zich mee brengt.

– De letters staan voor Neuro Linguïstisch Programmeren: Op welke manier staan je hersenen en de woorden die je gebruikt in relatie tot je (on) bewuste patronen en het versterken of veranderen ervan.

NLP opleidingen zijn nog steeds populair bij een breed publiek. Door een bewust focus op ‘business’ staat deze NLP opleiding alléén open voor mensen vanuit een werk-context. Met bijbehorende vraagstukken om in te groeien:

Hoe ga ik om met collega ‘X’ of leidinggevende ‘Z’?  Of: ik wil naar een volgende functie toegroeien, maar mis de overtuiging dat ik daarvoor geschikt ben. Of: “Ik denk dat ik een patroon herken in situaties of mensen waar ik in mijn loopbaan tegenaan loop'”.

Je leert dat NLP ook in je werkomgeving niet zomaar een kunstje is, een trucje dat je even op je collega’s of leidinggevende toepast. Het fundament van NLP is dat je respect hebt voor hoe iemand anders in elkaar zit. Dat je eerst wilt begrijpen hoe de ander kijkt, luistert, denkt en voelt. Voordat je de ander wilt overtuigen van jouw eigen visie of denkwijze. Daarvoor is het belangrijk dat je eerst nóg beter weet hoe jij denkt, kijkt en communiceert. Andere mensen reageren namelijk op jouw verbale en non-verbale uitingen.
Daarmee verstevig je je fundament en daarin zit een stuk persoonlijke ontwikkeling. Vanuit
die visie en dat fundament ontstaan vervolgens de inzichten en van daaruit weer de
vaardigheden. Zo ontwikkel je stap voor stap vanuit zelfinzicht en zelfsturing een verfijnd
gevoel om ook in emotionele situaties effectief te sturen en communiceren.

Ja, er is een telefonische, individuele intake van ca. 15 minuten. Daarin is er ruimte voor al je vragen rondom de opleiding. En dus ook om de doelen en resultaten die je wilt behalen door deze opleiding te toetsen. Bereid je dus goed voor op de intake!

Ik heb tien jaar NLP Business trainingen gegeven. Zelf ben ik ervaringsdeskundige en expert in het werken met teamdynamieken en als individueel coach van ondernemers en topsporters. Daarin ben ik niet alleen op NLP en hypnose vlak, maar ook op ICF PCC level geaccrediteerd. Samen weten we meer dan alleen! De één is bijvoorbeeld niet zo van de ‘boeken vol theorie’, maar wel erg goed in het begeleiden van subgroepjes bij een oefening. Omdat we veel buiten werken is het fijn om meerdere begeleiders en coaches aan boord te hebben tijdens de opdrachten en oefeningen.

Daarnaast gaat NLP ook over het modelleren van andere mensen, dat is iets wat in een NLP Master opleiding terugkomt. Door NLP collega’s met een eigen expertise op raakvlakken met de stof in te zetten, ervaar je als deelnemer meteen de werking daarvan.    

Dat is helemaal aan jou of jij het programma serieus neemt 😉 Wij doen dat wel! Wij geloven erin dat je antwoorden vindt in beweging en actie, niet door stil te blijven staan. Het gaat niet alleen om theorie, maar juist om ervaring en het doen. En even wel serieus voor als je dat nodig hebt: er zijn steeds meer onderzoeken waaruit blijkt dat spelen of gamificatie een buitengewoon sterk effect hebben op het leren. In 2023 werd bijvoorbeeld het boek ‘Spelen werkt’ managementboek van het jaar. Wij geloven er al veel langer in, net als Plato zo’n 2500 jaar geleden, ha ha. Zijn quote ‘een uur samen spelen levert meer inzicht op dan een jaar samen vergaderen’ past perfect bij ons programma.
Het gaat er vooral om of jij het embodied, belichaamt. Wat ik daarmee bedoel? Of jij echt datgene uitstraalt wat jij zegt. Practice what you preach! Door te bewegen ga je dat ervaren. En eerlijk: wij geloven dat de wereld al veel te serieus is. Door een hoop fun ga je nog moeitelozer jouw resultaten ervaren. Are you ready om dit ook te ervaren?.

In beweging buiten in de natuur leer je sturen met emotionele intelligentie en op je gevoel. Emoties en gevoel zitten in je lijf, niet in je hoofd. Dat is dé reden om het grootste deel van deze NLP opleiding bewegend te doen en niet in een zaaltje. Hoe doordacht en bewezen de NLP theorie ook is, leren door al luisterend te consumeren en te passief te kijken naar een prachtige flip-over is achterhaald. Door te doen, te ervaren en te spelen met de stof leer je veel sneller, leuker en effectiever. En onthoud je het geleerde veel beter, omdat je tijdens het leren al je zintuigen gebruikt.

Voor sommige mensen is starten met een onbekende groep mensen best spannend. Tegelijk leer je des te meer van verschillende type mensen in je groep. Vaak ervaar je dat iets wat voor jou wél eenvoudig is, juist voor iemand anders spannend kan zijn. Daarnaast is het een NLP Business Practitioner opleiding. De praktijk in dus. Als het gaat om het oefenen met communicatie, sturen, leiden en coachen, dan kan dat alleen door samen aan de slag te zijn. Anders is het alsnog een papieren exercitie! Aan het begin van de opleiding bepalen we samen de huisregels of spelregels van de groep. Denk aan vertrouwelijkheid, op tijd én 100% aanwezig zijn, pauze en rusttijd, etc.

De opleiding is cyclisch opgebouwd: blok één zijn 8 live uren, blok twee 20, blok drie 26, blok vier 20 en blok vijf 8. Samen met de intervisie, de buddy’s en coaching tussendoor is dat behoorlijk intensief. Tussen de blokken in ben je ongeveer 4 uur aan de slag met de opleiding. Soms 2 uur in de week bij een intervisie sessie, soms een half uur met de online voorbereiding voor een blok. In een half jaar herhalen we ieder blok hetgeen je in het blok ervoor geleerd hebt. En zul je merken dat je hierdoor niet alleen de vaardigheden in de vingers krijgt, je krijgt steeds een stukje meer grip en overzicht over het grote geheel.

De kosten zijn € 4.795,- ex. btw voor het programma. De locatiekosten voor blok 1, 2, 3, 4, en 5 zijn hierbij inclusief, net als de overnachtingen in blok 3. In blok 1,2,4 en 5 is een overnachting een optie, maar je kunt er ’s avonds ook voor kiezen om naar huis te gaan. Daarom zijn die overnachtingen niet in de investering inbegrepen. En ja, je kunt bij ons in meerdere termijnen betalen. Daarbij zorg je ervoor dat de eerste overeengekomen termijn minimaal 5 werkdagen voor de start van de training is voldaan! Ondertussen zien we dat verschillende deelnemers het traject geheel of gedeeltelijk vergoed krijgen door hun werkgever (even een kleine tip …)

Er doen maximaal 12 deelnemers mee aan deze NLP Business Practitioner opleiding. De opleiding gaat door bij een minimum aantal van 8 deelnemers. Eén maand vóór de start krijg je de bevestiging dat de opleiding doorgaat.

Ja, dat kan. Op de locatie zelf kun je overnachten en er zijn ook mogelijkheden in de buurt. Houd rekening met een bedrag rond de €100,- per overnachting, inclusief ontbijt. Het boeken en betalen van een overnachting doe je zelf, wij hebben eventueel wel tips voor je.

Ja, er zijn zeker NLP opleidingen te vinden die €1.000,= of meer goedkoper zijn. Waarvan ik weet dat je daar ook van een goede trainer NLP zult leren. Waar zit het dan wel in?

1. Bij i-Ken werken we met een kleine groep van maximaal 10 deelnemers. Wat betekent dat je meer persoonlijke aandacht krijg.  (maar ook dat de kosten over minder deelnemers verdeeld zijn)

2. Door de unieke combinatie met Mountainbiken hebben wij als trainers & staf alle NLP theorie ‘vertaald’ en omgebouwd naar buiten leren in de natuur. Ook zijn de locaties uitgezocht op de aanwezigheid van goede fiets routes en fysieke verzorging.

3. Het is een business opleiding, gericht op deelnemers uit een werk context: of het nu adviseurs, juristen, office manager of andere leidinggevenden zijn: je werkt met mensen die net als jij gericht zijn op leren, groeien en het toepassen van NLP in een professionele context!

4. In de kosten van de opleiding zit een 3-daagse module, waarvan de kosten van de overnachtingen + ontbijt + lunches + diners inbegrepen zijn. (Je gaat bij deze 3-daagse bij voorkeur niet tussendoor naar huis om daar te slapen).

Zelf heb ik in 2007 mijn NLP Trainers Training in Scottsdale (AZ, USA) afgerond. En daarmee mijn INHNLP en ABNLP certificering behaald. Daarnaast ben ik aangesloten bij de INLPTA, de Int. NLP trainers associatie. Je certificaat draagt het logo van alle drie deze organisaties. Op het gebied van coaching ben ik INHNLP coach, ingeschreven bij de ICF op PCC level en opgeleid via de NIMG als MTB Basis gids NL. Daar hoort ook een EHBO sport diploma bij. De co-trainers en assistenten hebben minimaal een NLP Master opleiding afgerond.

Wij hebben een aantal goede mountainbikes + helm te huur. Per module betaal je daar een vaste vergoeding voor. Wij zorgen ervoor dat de fiets de juiste maat heeft en helemaal in orde is. Wanneer er meer deelnemers zijn die een fiets nodig hebben, dan dat wij fietsen hebben, dan hebben wij goede adressen voor huurfietsen. We nodigen jou wel uit om je mountainbike te leren kennen: welk dagelijks onderhoud heeft de fiets nodig, hoe vervang ik een band en zorg ik ervoor dat de fiets goed blijft?

Een dag start bijna altijd binnen met een check-in en het kader van die dag. Dan een korte check of de theorie uit de voorbereiding voldoende begrepen is om aan de slag te gaan. Vervolgens gaan we met de fiets buiten op pad. In allerlei opdrachten in 2-tallen, 3-tallen, groepjes of plenair oefen je met de NLP Practitioner materie. Ook zonder fiets.

Een vraag die ik vaak krijg: “Gaan we op moeilijke parcoursen rijden?” Met als toevoeging soms: ik ben vroeger een keer hard gevallen en vind mountainbiken nu spannend. Of: “Ik heb een fysieke beperking, kan ik dan meedoen?” Het fietsen is een middel om te leren door te bewegen, geen doel op zich. Dus ja, het is wel fijn dat je goed ‘Nederlands’ kunt fietsen. 

Vaardigheid & techniek: Met goed bedoel ik dat je voldoende balans hebt, normaal kunt versnellen en afremmen. Dat je niet eerder op een mountainbike hebt gefietst, is prima. Door korte oefeningen zorgen we ervoor dat voor iedereen de veiligheid, het plezier en de vaardigheid op een basis tot licht gevorderd niveau komt.

Conditie: je vat ‘m al: we fietsen wel op een tempo dat onze hersenen in een natuurlijke staat van groei en leren brengt. Daar hoort nét een wat hogere hartslag bij dan bij wandelen of E-biken in de hoogste E-stand. Je begint net te zweten. Maar je hoeft geen tijdrit te rijden of een ‘snelste beklimming’ te doen. 


Ik coach veel vrouwelijke ondernemers. Ongeveer 70% (écht!) heeft een nare ervaring met fietsen, specifiek mountainbiken. Denk aan gladde wortels in het bos of een strook mul zand. Een harde val is voor niemand fijn. Zeker niet wanneer je niet precies weet wat of hoe het nou mis ging. Helaas hebben wij ook niet geleerd om een val van zich ons af te schudden, zoals zoogdieren in de natuur dat doen. Waardoor de oude pijn of stress blijft hangen. Door de tijd gratis aangevuld met zelfonderschattingen onzekerheid. 

“Prima uitgelegd Geert, maar hoe klim ik straks dan toch met een glimlach in het zadel?” hoor ik je bijna hardop denken. Door veiligheid. En door vanuit rust te starten op het niveau waar JIJ nu bent. Als opgeleid NIMG gids leer ik je hoe je balans krijgt op je fiets en stap voor trap je vaardigheid opbouwt. 


Top! Aan de slag met de vijf stappen!
Vul hieronder je voornaam + achternaam en e-mail adres in en je ontvangt het E-Book: In vijf stappen leven & werken vanuit je unieke talent
vrijdagclinics

STUREN MET GEVOEL

Een ochtend ‘sturen met gevoel’ met maximaal 6 ondernemende, leergierige leiders.

Natuurlijk kan ik je in ‘n paar minuten met sprekende voorbeelden uitleggen hoe ik de context creëer waarin mijn klanten doelen kiezen. Die zij daadwerkelijk realiseren in iedere sessie.

Met aan het eind een brug naar het dagelijks leven van die klant: dát is de omgeving waar de beweging of verandering plaats zal vinden. Maar in plaats van het je uit te leggen, laat ik het jou het liefst ’n keer zelf ervaren.

In vijf stappen leven & werken vanuit je unieke talent