Ik ben Geert Kamps

Mijn naam is Geert Kamps, ik ben getrouwd met Evelyn en samen met onze drie kinderen wonen we in Eelde. Mijn passies zijn mountainbiken, buiten in de natuur zijn, de verbinding met mensen en nieuwe dromen of plannen starten. Ik heb me de afgelopen twintig jaarontwikkeld en gespecialiseerd als (team-) coach. Hieronder lees je in het kort wie ik ben en wat ik doe:

• NLP Business Trainer, INLPTA en HNLP
• Hypnose trainer, IHS
• Consciousness coach, ICF
• Gastspreker voor lezingen en workshops op het vlak van talentontwikkeling i.r.t. topsport;
• Bestuurscoach voor de KNVB;
• Teammanager van Paracycling Team NL in London 2012
• Bestuurslid van wielervereniging Gaul! Cycling for War Child
• Mede-oprichter van Stichting Flow & Go Foundation, die ondernemers in Afrika traint en coacht
• Schrijver van het kinderboek “De avonturen van Pippie, Pappie en Poppie”, 2017

Geert Kamps coach 2012 team NL

Eerst wil ik graag met je delen hoe ik één van mijn eigen dromen realiseerde: Mental coach in de topsport, inclusief onderdeel zijn van een gouden team.

Maar hoe werd die droom werkelijkheid, zonder enige link of relatie in de topsport?

Toen ik in 2008 tijdens de Olympische Spelen in Beijing op tv een topsporter zag ‘falen’ en coaches en media naar excuses zag zoeken, zei een stem in mij:
‘Dat coachen kan ik écht beter dan hoe dat nu gebeurt’. Maar direct daarna dacht ik: ‘Hoe kom ik in die sportwereld terecht? En als ik daar ben, kan ik het dan wel echt of val ik door de mand? Wat vinden andere mensen van mij als het niet lukt?’. Geen gekke gedachten toch, want hoe ga je zo’n onbekend avontuur aan?
Vaak blijft door dat stemmetje een droom een droom. Toch heb ik mij door die eerste gedachte laten leiden. Ik heb mezelf neergezet als coach en ben het netwerk in gestapt waar ik onderdeel van wilde zijn. Dat vroeg moed, lef en om volharding. Na een teleurstellende afwijzing, tóch weer de telefoon pakken en nóg een keer bellen. Ik heb mensen om mij heen verzameld die in mij geloofden en hielpen met raad, daad en netwerk.

Op reis naar mijn doel merkte ik dat mensen die onbereikbaar geachte dromen realiseren, een vergelijkbaar recept hebben. Een recept wat ik heb gevolgd en niet zonder resultaat. In 2012 (London) was ik onderdeel Olympisch/Paralympisch Team NL. Doel bereikt!

Inmiddels heb ik het recept stapje voor stapje verfijnd en geef ik het nu door aan mijn cliënten. Dat klinkt misschien makkelijk. Maar toch kan ik het je niet zo op een briefje geven. Want de ingrediënten liggen deels in jouzelf. Ze zijn voor iedereen en elke droom anders. Ik kan je wel helpen jouw recept samen te stellen én je droom te realiseren!

Vind je dit artikel leuk?

Artikel delen op Facebook
Artikel delen op Linkedin
Artikel delen op WhatsApp
Top! Aan de slag met de vijf stappen!
Vul hieronder je voornaam + achternaam en e-mail adres in en je ontvangt het E-Book: In vijf stappen leven & werken vanuit je unieke talent

In vijf stappen leven & werken vanuit je unieke talent