PEAK PERFORMANCE GAMES Geert Kamps en Sanne van Paassen

PEAK PERFORMANCE GAMES

Voor leiders & ondernemers die buiten op avontuur willen, maar tegelijk de reis bij zichzelf naar binnen durven aangaan. Die écht willen VOELEN wie ze zijn als mens & leider. En dat dan coachend inzetten om ook ánderen op topniveau te laten leven!

In dit programma zul jij niet alleen je werkende leven, maar eindelijk ook jouw levenswerk vorm gaan geven. 

Voor winnaars, ondernemers en avonturiers die willen winnen op alle fronten. Door te weten wie jij bent, wat jouw unieke talenten zijn én door deze in te zetten voor de mensen en teams om je heen.

Klaar voor de start?   >>>  Voel jij een JA!?

Spelen bij jou de vraagstukken:

  • Hoe krijg ik mijn teamleden, collega’s of medewerkers in beweging? En dan graag ook de goede kant op
  • Hoe haal ik de spirit & passie bij mijn mensen weer naar boven?
  • Nieuwe mensen aantrekken? Help mij eerst maar om de goede mensen vast te houden!
  • Iedere medewerker die op dit moment uitvalt of vertrekt, heeft direct impact op de werkdruk van andere collega’s, het werk wat we kunnen leveren en de klanttevredenheid
  • Je hebt een topbedrijf, privé is in balans, je bent fit en investeert continue in jezelf. Is het nu niet hoog tijd voor je teams …!?

STIEKEM BEN JE BEST TROTS OP JEZELF ALS LEIDER. JIJ EN ANDEREN ZIEN JE ALS SUCCESVOL, ALS VOORBEELD. MAAR DIEP VAN BINNEN KNAAGT HET. JE WEET DAT JE TOT VEEL MEER IN STAAT BENT DAN JE NU LAAT ZIEN. JE VOELT DE SPANNING OF ONZEKERHEID OM OOK JE TEAM OF ORGANISATIE NAAR TOPNIVEAU MEE TE KRIJGEN. 

Je voelt die innerlijke drive om niet alleen jezelf naar een hoger niveau te tillen, maar je wilt ook jouw skills ontwikkelen zodat jij die ander nog vloeiender naar topniveau brengt.

Precies dat gaan jij, Sanne en ik een jaar lang doen. Op avontuur, eerst naar binnen, dan naar buiten, weer verrijkt naar binnen en vol vertrouwen naar buiten. Op avontuur op de mountainbike, in het bos. 

TIJDENS DE PEAK PERFORMANCE GAMES

👉 Gaan we bijna een jaar lang op avontuur. In het bos, vaak op de mountainbike.

👉 Leer je sturen op het gevoel van jezelf én de ander.

👉 Ontdek je de kracht van jouw speelsheid én van stilstaan

👉 Word jij je bewust van jouw blinde vlek en ga je die inzetten als kracht.

👉 Ervaar je hoe jij als leider spelenderWIJS met jouw team kan demarreren.

👉 Kom je uit jouw comfortzone en begrijp je dat je daar voorgoed buiten blijft.

👉 Vergroot je met systemische blik jouw inzicht en begrip op de onderstroom.

NA DE PEAK PERFORMANCE GAMES

✅ Weet je hoe je kan versnellen door te vertragen.

✅ Sta je op jouw podium. Als mens. Als ouder. Als partner. Als leider. Als coach.

✅ Voel je rust in je hoofd en energie in je lijf

✅ Heb je nieuwe routines ingesleten tot duurzame gewoontes

✅ Ben jij een katalysator voor jouw omgeving.

✅ Heb je je gecommitteerd aan nieuwe uitdagingen in de toekomst.

ALS EFFECT IN DE TOEKOMST

⭐ Neem jij jouw team moeiteloos mee in het snelle handelen en hoe moeiteloos dit gaat

⭐ Zijn jouw coach skills next level [en je MTB skills natuurlijk ook]

⭐ Heb jij jouw eigen spelregels ontwikkeld en pas jij dit ook echt toe in je werk en leven

⭐ Ontdek je hoe moeiteloos het kan zijn als je echt jouw eigen koers gaat bepalen.

⭐ Ben jij een voorbeeld voor jouw omgeving

⭐ Verbeter je de relatie met jezelf en de echt belangrijke mensen om jou heen

⭐ Ga je ontdekken dat jouw onderbuikgevoel leidend mag zijn in wat jij doet.

INHOUD PEAK PERFORMANCE GAMES

Wat gaan we doen?

We gaan ruim negen maanden samen op avontuur. We dagen je uit, prikkelen je en halen je uit jouw comfortzone. We informeren en inspireren je om niet alleen het maximale uit jezelf te halen, maar ook uit de mensen waarmee je samenwerkt. Oók je collega deelnemers in het traject! Je gaat je toolbox vergroten, verruimen en vooral ook zelf samenstellen, middels kennis en ervaringsleer vanuit Business NLP, systemisch werk, groepsdynamiek, energetisch werk en lichaamsgericht werken. De drie thema’s van je reis : Jij als mens, jij als leider, jij als coach.

JIJ ALS COACHENDE LEIDER

Drie keer 48 uur op avontuur:

31 mei, 1 en & 2 juni
28, 29 & 30 juni
7, 8 en 9 september

Het fundament van jouw succes ben jij. Ben je echt jezelf, dan sta je als een huis. De kunst zit ‘m in het vinden van stilte in de storm. Excelleren door te vertragen. ‘Je komt er wel’  wordt dan ‘Je bent er al’. Ontdek jouw unieke kwaliteiten, ontdek wat er voor jou écht toe doet en bepaal je eigen koers.

PEAK PERFORMING INTERVISIE

Vier maanden in je eigen praktijk …

data volgen

 

Coachend of dienend leiderschap, mooie woorden, toch? Maar hoe breng jij ze in jouw praktijk? Hoe zorg jij ervoor dat dit ook écht van jou wordt? Je oefent in dit blok je inzichten uit blok 1. Je leert hoe dit van invloed is op jouw rol als coachend leider. Doen wordt zijn.

REFL-ACTIE: BLIJVEN WINNEN!

Nóg twee keer 48 uur op avontuur

data in 2024 volgen


Als leider wil je niet alleen je eigen vaardigheden en prestaties naar een hoger niveau tillen, maar die van je hele (werk-) omgeving. Om dit voor elkaar te krijgen is het groeien in je coaching skills een must! In blok 3 ontdek je hoe je die optimaal ontwikkelt, inzet en onderhoudt.

WINNAARS HEBBEN EEN PLAN!

En …  sturen met gevoel

VOOR WIE IS DIT TRAJECT NIET?

Ook handig om te weten: wanneer is het programma niet geschikt voor jou.

WINNEN DOE JE SAMEN

Ik geloof – en heb zelf ervaren – dat je samen zoveel meer weet, sterker bent en sneller gaat, dan alleen. Dat is de reden waarom wij ook samen met een groep op avontuur gaan. Door een ander te helpen wordt ook jijzelf sterker. 

En dan is er nog iets: wanneer jij mee doet aan de Peak Performance Games, geef je sowieso iets terug. Met jouw deelname draag jij bij aan….

  • Een gratis coachtraject van Geert en Sanne gratis voor een topsporter die zelf geen budget heeft om de juiste professionals in te schakelen.
  • We planten een boompje voor je in het kantoorbos wat Sanne tot voedselbos realiseert. En doen een donatie aan Geert zijn relatie Warchild NL.
  • Samen. Daar geloof ik echt in. Ik ga echt voluit en ben volop voor jou beschikbaar. Het gaat om de energie en een zuivere intentie. Daar ga ik jou bij begeleiden.

IN DRIE STAPPEN CLAIM JIJ JOUW ZADEL

Maximaal 15 zadels beschikbaar 

1. BEWUST KIEZEN

PEAK PERFORMANCE GAMES

Check nu eerst even bij jezelf: word jij blij em krijg je energie als je dit leest (een lichte spanning voor wat komen gaat is heel begrijpelijk en zelfs nodig!). 

Komt er een lacht op je gezicht en voel je een van binnen een YES??

2. EEN + EEN = DRIE

Geert Kamps en Sanne van Paassen coaching

Borrelt er een JA! Plan dan de intake in zodat we een call in plannen. We bellen om kennis te maken, om te checken of er een match is en omdat wij het belangrijk vinden dat de groep zorgvuldig wordt samengesteld. Als jij ook kan aangeven waarom jij een toegevoegde waarde bent voor de groep, dus jij en wij een YES voelen dan: welkom! 

3. EIGEN(WIJS)HEID

PEAK PERFORMANCE GAMES

Je inschrijving is compleet als je betaald hebt. Je kunt voor twee betaalopties kiezen: eenmalig of in twee termijnen. Wanneer je kiest voor een termijnbetaling, zul je de eerste termijn direct afrekenen.

OVER GEERT

“Waar gaat jouw leven nou echt om?” Dat is typisch een rake Geert vraag. Hij zal je in no-time op scherp zetten. Hij is een voorbeeld in hoe je steeds weer je hart volgt en je dromen najaagt. Hij richtte met collega trainers St. Flow & Go Foundation op, om in Afrika te werken en schreef het kinderboek “De avonturen van Pippie, Pappie en Poppie”.

Hij stapte ‘koud’ en vol verwondering als mentaal trainer de topsport wereld in, schaatsen, wielrennen en mountainbiken. Is certified HNLP Trainer, coacht op topniveau in Nederland en maakt jou bij voorkeur op de mountainbike bewust van jouw eigen patronen en talenten. Buiten spelen is voor hem dé manier om jou te laten stilstaan. Wie ben je en wat breng je? Waar sta je voor en waar ga je voor?

Uniek hoe Geert een leeromgeving creëert op de MTB. Enerzijds geeft hij alle ruimte om te wennen, vallen en opstaan. Anderzijds moedigt hij positief aan om weer een volgende stap te zetten. De vertaling van bos & fiets naar werk & leven zijn doeltreffend simpel!

 

SANNE + GEERT

Voor ons geldt exact hetzelfde als voor jou: samen komen we verder. Maar dat wil niet zeggen dat onze samenwerking altijd vloeiend is. We zitten echt anders in elkaar geschroefd. Waar Sanne goed is in het bewaken van fysieke grenzen en een goede focus heeft, vliegt Geert er al spelend het liefst vol in met alle risico’s die daarbij horen. Samen ‘zijn’ we bizar veel ervaring in leiderschapstrajecten, vette sales power en bosliefhebbers.

Geert Kamps Coach
Sanne van Paassen Coach

OVER SANNE

Mijn naam is Sanne van Paassen, motivator, inspirator, boerendochter, peak performance coach, schrijfster van de bestseller ‘Het leven, dat is pas topsport’ en oud-topsporter. Tijdens mijn sportcarrière ervaarde ik aan den lijve hoe het is om continu op de top van je kunnen te presteren. Zo vond ik het heel normaal dat ik in de periode dat ik het Wereldbekerklassement Veldrijden won, mijn masterdiploma haalde. Ik had het gevoel dat ik alles aankon. Ik wilde nog meer presteren, nog meer winnen. Het was nooit genoeg! Tot het moment dat ik zwaar geblesseerd raakte; een van de heftigste periodes uit mijn leven. Totaal energieloos.

Als je met Sanne werkt combineert ze haar ervaring uit de topsport – winnares van de wereldbeker veldrijden – kennis vanuit haar universitaire opleiding met systemisch & energetisch werk en coachskills vanuit de top. Haar motto is: het leven dat is pas topsport! En laat jou letterlijk ervaren hoe jij dat op jouw manier toepast, zonder dat jij opbrandt.

Ze kijkt je recht in je ogen aan en nodigt je uit om de allerbeste versie van jezelf te zijn: fysiek, mentaal, spiritueel en sociaal. Als mens en als ondernemer.

Hoe krijg jij ze in beweging? En dan graag ook de goede kant op …

Top! Aan de slag met de vijf stappen!
Vul hieronder je voornaam + achternaam en e-mail adres in en je ontvangt het E-Book: In vijf stappen leven & werken vanuit je unieke talent

In vijf stappen leven & werken vanuit je unieke talent