Voor teams die geloven in Action Learning en zich herkennen in de topsport metafoor

Verbergen teamleden fouten, zwakheden of onzekerheden voor elkaar? Geven zij elkaar aarzelend complimenten en nauwelijks feedback? Worden stevige onderwerpen vermeden en zijn vergaderingen saai en vervelend?

Uit onderzoek blijkt dat 80% van de teams binnen organisaties niet functioneert of een flink deel van hun potentieel onbenut laat.

De kennis, ervaring en het leiderschap zijn wel aanwezig, maar het ontbreekt de groep aan een gezond stuk moed. Veel teams, inclusief hun leiders, gaan échte uitdagingen liever uit de weg. Zij vinden het spannend om iets op te geven of om zich op een onbekend en onzeker terrein te wagen richting de toekomst. Om iets groots of moois te bereiken op de lange termijn, om een goed team te bouwen, zul je samen met de billen bloot moeten: de onderstroom op tafel.

De schrale oogst van teams die afwachten: talentvolle mensen nemen afscheid, excellente resultaten blijven uit, het ziekteverzuim gaat omhoog en teamleden vallen uit.

I-ken heeft een strategie ontwikkeld voor teams om in een veilige context wél het lef te hebben om de uitdaging aan te gaan. Daarin komen alle succesfactoren van high performing teams aan de orde. Binnen een tijdspad dat ruimte geeft én toewerkt naar een helder, gemeenschappelijk doel. De leeromgeving is COVID-19 proof: een bewezen e-learning journey met activiteiten buiten waar een gezonde afstand houden gegarandeerd is.
I-ken: bijna 20 jaar ervaring in organisaties en topsport. Een netwerk van experts: Peak Performance, organisatieopstellingen, Strengthsfinder, Business NLP, meditatie en outdoor. 

Teamcoaching aanbod

Hieronder vind je een korte beschrijving van de teamcoaching mogelijkheden. Achter de foto zit een korte introtekst. Wanneer je klikt op de button daaronder, dan ontvang je de PDF of ga je naar de catalogus. In de catalogus schaf je het product aan, je gaat zelf aan de slag en plant eventueel een afspraak in voor de clinic.

Zelf lezen & testen

De onderstroom in mijn team meet ik zelf met de lencioni test

THE NUMBERS GAME

Je leert elkaar beter kennen in 1 uur spelen dan in 1 jaar vergaderen.

Plato

Teamcoaching Clinic

MTB clinic: Verken elkaars talenten met de mountainbike als metafoor! Een ontspannen, effectieve ochtend of middag met unieke oefeningen.

€ 575,= per team van maximaal 10 personen en exclusief mtb huur & consumpties.

QuickScan Teamontwikkeling

Ik ben benieuwd hoe de QuickScan Teamontwikkeling eruit ziet.

  1. De onderstroom bespreekbaar óp tafel
  2. Duidelijke en concrete korte termijn teamdoelen
  3. Inzicht in de individuele en team talenten en valkuilen
Doe de Lencioni test
Vul hieronder je voornaam + achternaam en e-mail adres in en je ontvangt een linkje naar de PDF ‘Vragenlijst vijf teampijlers Patrick Lencioni’.
Quikscan Teamontwikkeling
Vul hieronder je voornaam + achternaam en e-mail adres in en je ontvangt een linkje naar de PDF ‘Format Quikscan Teamontwikkeling’.
Top! Aan de slag met de vijf stappen!
Vul hieronder je voornaam + achternaam en e-mail adres in en je ontvangt het E-Book: In vijf stappen leven & werken vanuit je unieke talent

In vijf stappen leven & werken vanuit je unieke talent