Terugblik op 2021 vanuit een MTB perspectief Q1

Januari

Ik heb besloten om mijn dit jaar nóg meer te focussen op de combinatie mountainbiken & coaching. Het werpt direct haar vruchten af: deze maand starten drie klanten met een MTBusiness coaching traject. Topkwaliteit Bed & Breadfast locaties voor de coaching sessies blijken een creatief en uitstekend antwoord op de lock-down in de horeca. Niet alleen kan mijn werk toch doorgaan, er ontstaan nu al prachtige lange termijn relaties. Met Erik Gorter tweewielers breid ik de samenwerking uit: we schrijven iedere maand een in Dorpsklanken: het lokale krantje in Eelde-Paterswolde. Erik over het materiaal en de fiets onder de mens en ik over de mens op die fiets.

 

Februari

Er ligt ijs in Nederland en er wordt geschaatst. Op de dag van een in NL unieke sneeuwstorm, fiets ik met een keiharde oostenwind in de rug van Eelde naar Leeuwarden: mooie klapschaatsen ophalen voor mijn zoon. De 90% van de route die ik wind mee heb zijn genieten. De 10% dat de route even tegen de wind in is, zijn afzien. De ijswind snijdt door mijn kleding en skihandschoenen heen. En ter hoogte van het aquaduct bij Leeuwarden fiets ik door sneeuwduinen. De terugweg pak ik dankbaar de trein van Leeuwarden naar Groningen. Achteraf blijkt het de laatste trein die nog reed … mazzel!

 

Maart

Door de COVID-19 Lock-down is mijn jaarlijkse offline driedaagse pas in maart. Ik verblijf drie dagen in een hotel in Berg en dal bij Nijmegen. Schrijven, tekenen, lezen en mountainbiken. Terugblikken op wat 2020 mij bracht en nieuwe doelen stellen voor het jaar dat al loopt. Alle MTB-routes in Nijmegen, Groesbeek en Berg en Dal verken ik, zodat ik het gebied ‘begrijp’ bij een MTBusiness coaching sessie. Jeroen van Eck laat me alle hoeken van het Skillspark in Mook zien. En neemt me op de juiste snelheid mee de bijna 1,20 hoge meter drop-off af. Thanx!

Over een paar dagen het tweede kwartaal van 2021. Mét o.a. het bizar mooie 630+ km duo cycling weekend for War Child in april samen met Fopke Drijfholt!

Vind je dit artikel leuk?

Artikel delen op Facebook
Artikel delen op Linkedin
Artikel delen op WhatsApp
Top! Aan de slag met de vijf stappen!
Vul hieronder je voornaam + achternaam en e-mail adres in en je ontvangt het E-Book: In vijf stappen leven & werken vanuit je unieke talent

In vijf stappen leven & werken vanuit je unieke talent