Flow is het toverwoord

Je kent het wel, van die stemmetjes in je hoofd die zeggen dat je iets niet kunt of continu aan je vragen: ‘weet je wel zeker dat je er klaar voor bent, heb je wel genoeg in huis?’. ‘Waar wil je eigenlijk naartoe met je leven, wat is je doel, je passie? En waar liggen je talenten dan? Hoe vind ik de juiste balans en flow in hetgeen dat ik doe?’. Kortom, dat stemmetje dat altijd vragen stelt, maar weinig antwoorden geeft.

Het antwoord ligt in jezelf

Toch zijn die antwoorden niet ver weg. Ze liggen in jezelf, want alles wat je nodig hebt om je doelen te bereiken, bezit je al. Je hebt alleen de juiste overtuiging en motivatie nodig om ze te vinden.

Heb jij die motivatie en wil?

Dan ben ik de juiste persoon om jou te begeleiden in deze zoektocht. Ik begeleid je bij het nemen van belangrijke beslissingen, het nemen van verantwoordelijkheid voor de richting van je leven en bij het optimaal benutten van je talenten, krachten en potentieel. Samen zoeken we de buitenlucht op, pakken de mountainbike en gaan het bos in, komen we in beweging en gaan we in gesprek. De opgedane ervaringen en leermomenten zet je om in acties in jouw dagelijkse praktijk.

Waarom mountainbiken?

Het vraagt om focus, veerkracht, en biedt continue uitdagingen om te overwinnen zoals heuvels, obstakels, het weer, mechanische problemen en beslissingen tussen jouw en je fietspartner. Hier ontdek je welk effect de omgeving op jou heeft en hoe jij hiermee omgaat. Je leert, oefent, stelt bij en overwint.

100% inzet is de sleutel

Ben jij bereid om je 100% in te zetten en letterlijk in beweging te komen? Om op die fiets te stappen – met of zonder ervaring – en samen op zoek te gaan naar jouw antwoorden?

Flow model

I-Ken Flow
Maak een keuze om verder te gaan

Altijd dezelfde stappen, dat geeft rust

Altijd 7 vaste stappen per sessie:

 • Vanuit mijn opleidingen en ervaring heb ik de keuze gemaakt voor één coachmodel. Waarom?
 • Al mijn klanten, ook topsporters, geven aan dat het structuur geeft en werkt!
 • De combinatie van het model en MTB-en creëert nóg meer beweging
 • Het is ICF-proof en internationaal werken duizenden coach collega’s ermee.

Hoor het van een ander

1. Waarom heb je contact gezocht met I-ken?
2. Hoe heb je de werkwijze ervaren?
3. Wat heeft het coachingstraject je gebracht?

(Ver)kennismaking

Over mij

Na het behalen van mijn gymnasiumdiploma heb ik Straf- en Privaatrecht aan de Rijksuniversiteit Groningen gestudeerd. Waarna ik in mijn carrière brede ervaring heb opgedaan bij overheid en bedrijfsleven in juridische, adviserende en leidinggevende functies. Ook was ik directeur in de IT-branche. Ik ben dus zeker niet onbekend met het reilen en zeilen van het bedrijfsleven, ken de uitdagingen en heb de valkuilen met eigen ogen gezien.

Zaadje geplant

Maar dit klinkt nog aardig ver van het coachingsvak af hè? Toch was het hier waar het zaadje geplant werd. Een wereld waar ik ontdekte wat de kracht van persoonlijk leiderschap is. En dan bedoel ik vooral ‘grip’ op persoonlijk leiderschap. Een wereld waar ik gezien heb wat te weinig uitdaging, verveling en doelloos ronddobberen met een mens kan doen, maar ook waar de juiste begeleiding je kan brengen. Mijn interesse was gewekt, ik kon het niet meer loslaten. Meerdere coachtrajecten en vele opleidingen in Nederland, Groot Brittannië en de USA volgden.

De coach was geboren

Daarna trainde en coachte ik meer dan 2.500 professionals bij non-profit en profit organisaties in o.a. persoonlijk leiderschap, communiceren, beïnvloeden, adviseren en speechen. De coach in mij was geboren en zou vanaf daar alleen maar groeien.

Het recept voor het realiseren van dromen

Maar mijn droom werd groter. Toen ik in 2008 tijdens de Olympische Spelen in Beijing op tv een topsporter zag ‘falen’ en coaches en media naar excuses zag zoeken, zei een stem in mij: ‘Dat coachen kan ik écht beter’. Maar direct daarna: ‘Hoe kom ik in die sportwereld terecht? En als ik daar ben, kan ik het dan wel echt? Wat als het niet lukt?’. Geen gekke gedachten toch? Want hoe ga je zo’n onbekend avontuur aan? Vaak blijft door dat stemmetje een droom een droom. Toch heb ik mij door die eerste gedachte laten leiden. Op weg naar mijn nieuwe doel merkte ik dat mensen die onbereikbaar geachte dromen realiseren, een geheim recept hebben. Een recept wat ik heb gevolgd en niet zonder resultaat. In 2012 (London) was ik onderdeel Olympisch/Paralympisch Team NL. Doel bereikt!

Inmiddels heb ik het recept stapje voor stapje verfijnd en geef ik het nu door aan mijn cliënten. Dat klinkt makkelijk hè? Toch kan ik je niet op een briefje geven, want de ingrediënten liggen in jouzelf en zijn voor ieder en elke droom anders. Ik kan je wel helpen jouw recept samen te stellen.

Inmiddels ben ik:

 • NLP Business Trainer
 • Hypnose trainer
 • Consciousness coach
 • Veel gevraagd spreker voor lezingen en workshops op het vlak van talentontwikkeling en
 • patronen doorbreken
 • Bestuurder van wielervereniging Gaul!
 • Mede-oprichter van een (ANBI) stichting die ondernemers in Afrika coacht
 • Schrijver van kinderboek “Pippie, Pappie en Poppie”
 • En begeleid ik individuen en teams om te excelleren en te leven vanuit hun unieke talenten, zoals Olympische sporters en -teams dat doen.

Ik wil graag teruggebeld worden

Top! Aan de slag met de vijf stappen!
Vul hieronder je voornaam + achternaam en e-mail adres in en je ontvangt het E-Book: In vijf stappen leven & werken vanuit je unieke talent

Bel mij A.U.B.

In vijf stappen leven & werken vanuit je unieke talent